Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Ontdek de Trendy Mortex Look voor jouw Interieur bij Korver Living

Ontdek de Trendy Mortex Look voor Jouw Interieur bij Korver Living

Heb jij al gehoord van de trendy Mortex look? Oorspronkelijk ontwikkeld als waterdichte pleister voor badkamers en keukens, heeft dit veelzijdige materiaal nu zijn weg gevonden naar meubelontwerp. Sinds vorig jaar zijn Mortex meubels te vinden in onze Korver Living winkel en online op www.korverliving.nl. Ontdek hier wat Mortex is, de voordelen ervan en hoe je het kunt integreren in jouw interieur.

Wat is Mortex?

Mortex is een innovatief materiaal dat doet denken aan de industriële betonlook van enkele jaren geleden. Het bestaat voor 95% uit natuurlijke producten zoals mineralen, kalk en cement. Deze componenten worden samengevoegd en met de hand aangebracht op meubels met een speciale pleistertechniek. Door het handmatige aanbrengen krijgt elk product een unieke uitstraling.Voordelen van Mortex

Mortex biedt diverse voordelen die het onderscheiden van andere materialen:

  • Duurzaam: Mortex is extreem duurzaam en geschikt voor intensief dagelijks gebruik.
  • Water-, kras- en vlekbestendig: Dit maakt het ideaal voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.
  • Milieuvriendelijk: Gemaakt van natuurlijke mineralen en kalk, zonder schadelijke chemicaliën.
  • Breed kleurenspectrum: Biedt veel mogelijkheden voor maatwerk en persoonlijke stijl.

Hoe kun je Mortex in jouw interieur toepassen ?

Of je nu een moderne look of een industriële stijl verkiest, Mortex past zich moeiteloos aan. Dankzij de waterbestendige eigenschappen is het geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De naadloze afwerking maakt het ideaal voor strakke, moderne meubels zoals tafels, dressoirs en tv-meubels.

De Soho collectie combineert Mortex met prachtig teakhout, wat een zachtere en warmere sfeer creëert. Mortex past niet alleen bij een modern interieur, maar ook bij bohemian of vintage stijlen.Ontdek de Mortex Collectie bij Korver Living

In de afbeeldingen hierboven zie je verschillende hoogtepunten uit onze collectie, waaronder een salon- en eettafel volledig uit Mortex en een dressoir gecombineerd met teakhout. Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek onze Korver Living winkel om de volledige Mortex collectie te bekijken en je te laten adviseren!

Kom langs en ontdek hoe Mortex jouw interieur kan verrijken!

Bekijk meer blogs
Sluiten