Bravo Elementenbank

€ 5.465,00
Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-
  • Laagste prijsgarantie
  • Veilig betalen via iDEAL of pin bij levering

Artikelomschrijving

Met elementenbank Bravo van het Nederlandse meubelmerk Haveco stel je je eigen bank volledig naar jouw wensen samen. Kies uit een scala aan elementen zoals ronde of rechte hoeken, elementen in drie maten, chaise longue in drie maten en een eiland. Ook is er een tafelement die je kunt integreren in de kleuren zwart en wengé. De rugkussens worden standaard uitgevoerd met een binnenkussen van donsveren en siliconen vezels in combinatie met polyethervlokken.. De zitkussen zijn voorzien van koudschuim en een dekje gevuld met een mix van donsveren. Elke bank wordt door ervaren vakmensen precies volgens jouw wensen gemaakt. Dit is echt wel het paradepaardje onder de loungebanken!

Genoemde prijs is gebaseerd op getoonde afbeelding in stofgroep 1
Chaise longue links 90 cm + tafelelement +1 zits tussenelement + hoek halfrond + hocker afgerond.
De bank is leverbaar van 2 zits tot uitgebreide hoek of U-opstelling.

Specificaties

Artikelnr bravo
Collectie HAVECO
Kleur div kleuren
Uitvoering diverse materialen
Kleur poten bruin of zwart
Merk HAVECO

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Bekijk ook